ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στοά του Αττάλου: Κλείνει για 14 ημέρες το μουσείο λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Στοά του Αττάλου: Κλείνει για 14 ημέρες το μουσείο λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Για 14 ημέρες κλείνει το μουσείο της Στοάς του Αττάλου, λόγω κρούσματος κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού.

Η εργαζόμενη που ανήκει στο προσωπικό καθαριότητας, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Διευκρίνισε μάλιστα πως η τελευταία εργάσιμη μέρα της υπαλλήλου ήταν η Τρίτη 4 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

Σήμερα εργαζόμενη, ως προσωπικό καθαριότητας, στους αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Αγοράς, της Ρωμαϊκής Αγοράς και της Βιβλιοθήκης Αδριανού ειδοποίησε την υπηρεσία της, την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, ότι κατόπιν ειδικής εξέτασης σε Δημόσιο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό Covid-19.

Η τελευταία εργάσιμη μέρα της υπαλλήλου ήταν η Τρίτη 4 Αυγούστου τ.έ. Σύμφωνα με τους προϊσταμένους της η συγκεκριμένη υπάλληλος τηρούσε με ιδιαίτερη σχολαστικότητα όλα τα δέοντα μέτρα ασφαλείας και καθαριότητας.

Κατόπιν αυτού:

Το Μουσείο της Στοάς του Αττάλου, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς, θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες.

Αύριο θα γίνει απολύμανση, τόσο στο Μουσείο, όσο και σε όλους τους χώρους (τουαλέτες, φυλάκια κλπ.).

Αύριο το σύνολο των εργαζομένων στους ανωτέρω χώρους θα υποβληθεί σε ελέγχους από τους ειδικούς του ΕΟΔΥ, οι οποίοι θα δώσουν και τις αναγκαίες οδηγίες για τα περαιτέρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ανοιχτοί χώροι θα λειτουργούν κανονικά με αποκλεισμό -όταν χρειάζεται- των σημείων, στα οποία θα γίνονται οι απολυμάνσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.