ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαλκιδική: Δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά 14χρονη

Χαλκιδική: Δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά 14χρονη

Έπειτα από δέκα ημέρες, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας μια απόπειρα βιασμού εις βάρους ενός ανήλικου κοριτσιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε χώρο ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, από έναν 37χρονο που είχε δραπετεύσει από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 23 ετών για άλλον βιασμό και ληστεία.

Παρ’ όλο που η συμπεριφορά του 37χρονου ήταν προβληματική από τότε που μετήχθη από άλλες αγροτικές φυλακές σε αυτές της Κασσάνδρας, οι υπεύθυνοι του εμπιστεύθηκαν αγροτικές εργασίες σε εξωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα την 1η Αυγούστου να γίνει καπνός χωρίς να τον αντιληφθούν.

Άγνωστο πώς, ο δραπέτης βρέθηκε κοντά σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπου επιτέθηκε σε μια 14χρονη Ρωσίδα, την χτύπησε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα χωρίς να τα καταφέρει, καθώς το κοριτσάκι αντιστάθηκε!

​Όμως, συνέχισε να το χτυπάει και τελικά άρπαξε το κινητό της και τράπηκε σε φυγή. Η άτυχη 14χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης χτυπημένη στο πρόσωπο και όλο της το σώμα.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου κατέγραψαν την βάναυση επίθεση στην ανήλικη Ρωσίδα κι έτσι οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον δραπέτη και να τον επαναφέρουν στο κελί του, αφού πρώτα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής του άσκησε δίωξη για απόδραση, απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Μάλιστα, το κινητό της 14χρονης βρέθηκε πεταμένο μέσα σε θάμνους στο σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.