ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καρδίτσα: Τον τσίμπησε σφήκα και πέθανε από αλλεργικό σοκ

Καρδίτσα: Τον τσίμπησε σφήκα και πέθανε από αλλεργικό σοκ

Αλλεργικό σοκ υπέστη ένας 40χρονος όταν τον τσίμπησε σφήκα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στην Καρδίτσα, συγκεκριμένα στο δρόμο Δομοκού – Καρδίτσας, με τον άτυχο άνδρα -με καταγωγή από την Αργιθέα – να αφήνει την τελευταία του πνοή στο τιμόνι του αυτοκινήτου του. Ο 40χρονος είχε μεταβεί στο Δομοκό για τριφύλλια και σε κάποια στιγμή δέχτηκε το τσίμπημα από σφήκα, που φαίνεται ότι του προκάλεσε αλλεργική αντίδραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως πήρε το δρόμο για το νοσοκομείο Καρδίτσας, ενώ συγχρόνως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ενημερώνοντς για την κατάστασή του. Δυστυχώς, όμως, όταν το ασθενοφόρο συνάντησε το όχημα του 40χρονου οι διασώστες τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του και ξεκίνησαν μεγάλη προσπάθεια για να τον επαναφέρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου του άτυχου 40χρονου θα διενεργεί και νεκροψία-νεκροτομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.