ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: 20χρονη Βρετανίδα «πριγκίπισσα της διασκέδασης» πέθανε από ανακοπή (φωτό)

Κρήτη: 20χρονη Βρετανίδα  «πριγκίπισσα της διασκέδασης» πέθανε από ανακοπή  (φωτό)

Την τελευταία της πνοή άφησε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου μια 20χρονη Βρετανίδα.

Η Chloe,συνδύαζε δουλειά και διακοπές στην περιοχή των Μαλίων, του Δήμου Χερσονήσου.

Η νεαρή γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε μπαρ των Μαλίων και κατέρρευσε με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η «πριγκίπισσα της διασκέδασης» όπως τη χαρακτηρίζουν όσοι τη γνώρισαν, υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή.

Οι φίλοι της συγκλονισμένοι ξεκίνησαν άμεσα προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να να βοηθήσουν την οικογένειά της. Μάλιστα, κατόπιν απόφασης της οικογένειάς, της η νεαρή κοπέλα θα κηδευτεί στην Κρήτη, που αγάπησε τόσο πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κηδεία της νεαρής Βρετανίδας θα γίνει την Παρασκευή, 14 Αυγούστου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.