ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σωτήρης Τσιόδρας: Μεταβαίνει στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι

Σωτήρης Τσιόδρας: Μεταβαίνει στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας μεταβαίνει στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στον οίκο ευγηρίας.

Τα πρώτα κρούσματα εντοπίστηκαν σε επτά ηλικιωμένους, δύο άντρες και πέντε γυναίκες, ηλικίας από 85-92 χρονών, καθώς και σε μια εργαζόμενη.

Οι επτά ηλικιωμένοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας τους.

Ένας ακόμα ηλικιωμένος μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 30 άνθρωποι εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό.

Ο οίκος ευγηρίας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν κρούσματα, ωστόσο, για την ώρα δεν έχουν επίσημη ενημέρωση ως προς τον αριθμό, καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία των διαγνωστικών τεστ, τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους ηλικιωμένους.

Από τον οίκο ευγηρίας έχουν ληφθεί περισσότερα από 170 δείγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.