ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τροχαίο δυστύχημα στη Σάμο με νεκρό έναν 20χρονο

Τροχαίο δυστύχημα στη Σάμο με νεκρό έναν 20χρονο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην παραλιακή οδό Μαλαγαρίου, στην πόλη της Σάμου.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δίκυκλο που οδηγούσε 20χρονος και μίνι βαν της Frontex που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός στο νοσοκομείο, ενώ διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Σάμου για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Συντονιστής Αιγαίου & Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης, στο άκουσμα της τραγικής είδησης ανέφερε: «Όταν το τραγικά αιφνίδιο, αποκόπτει το βλαστάρι από τους δικούς του, ο πόνος απλά είναι ανείπωτος. Την απόλυτη συμπόνια και συμπαράσταση μας στον συνάδελφο της Π.Υ. Σάμου και στη φαμίλια του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.