Σάμος: Πλήρωσε 24.000 ευρώ για ένα φορτηγό που… δεν υπήρχε

Σάμος: Πλήρωσε 24.000 ευρώ για ένα φορτηγό που… δεν υπήρχε

Ο 45χρονος από τη Σάμο, πλήρωσε για ένα φορτηγό που δεν πήρε ποτέ στα χέρια του.

Πίστεψε ότι βρήκε την ευκαιρία της ζωής του σε μια αγγελία που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο και είχε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον φερόμενο ως πωλητή του φορτηγού που κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει σταδιακά 24.000 ευρώ σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς για να γίνει η αγοραπωλησία.

Όμως, όταν κατατέθηκαν τα χρήματα, ο μέχρι στιγμής αγνώστων στοιχείων δράστης διέκοψε κάθε επαφή μαζί του.

Το θύμα κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Σάμου, οι άνδρες της οποίας εξακρίβωσαν ότι οι δυο τραπεζικοί λογαριασμοί ανήκουν σε έναν 23χρονο και έναν 22χρονο και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση συνεχίζεται για να βρεθεί σε ποιου τις τσέπες κατέληξε το μεγάλο ποσό που κατέβαλε το θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.