ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Λαβράκι» έβγαλε η αιφνιδιαστική έρευνα στις φυλακές Δομοκού – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και σουβλιά

«Λαβράκι» έβγαλε η αιφνιδιαστική έρευνα στις φυλακές Δομοκού – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και σουβλιά

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι και Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών, πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη 12 Αυγούστου, κατά τις βραδινές ώρες, νέα αιφνιδιαστική έρευνα στο σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα στα κελιά των κρατουμένων έβγαλε «λαβράκι» καθώς εντοπίστηκαν σουβλιά, ναρκωτικά και άλλα αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έρευνα σημειώθηκε επιλεκτικά σε 20 κελιά συγκεκριμένων κρατουμένων, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες πως έκρυβαν παράνομα αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις φυλακές Δομοκού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «…κάνναβη, μεικτού βάρους 21,1 γραμμαρίων, 2 σουβλιά μήκους 13 cm & 31 cm αντίστοιχα, 4 κινητά τηλέφωνα, 5 κάρτες sim, 3 φορτιστές, 13 USB και ασύρματο hands-free».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.