ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλος: Πήγε «τύφλα» στις 8 το απόγευμα στα μπουζούκια – Μετά από ένα τέταρτο βρέθηκε στο νοσοκομείο

Βόλος: Πήγε «τύφλα» στις 8 το απόγευμα στα μπουζούκια – Μετά από ένα τέταρτο βρέθηκε στο νοσοκομείο

Τι και αν τα μπουζούκια ανοίγουν πλέον στις 6 (!) το απόγευμα; Ένας τύπος στον Βόλο πήγε «τύφλα» στις 8 παρά σε ένα μπουζουξίδικο, όμως μετά από περίπου ένα τέταρτο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ποιος είπε ότι δεν προλαβαίνεις να γίνεις… φέσι επειδή τα μπουζούκια, σε αρκετές περιοχές της χώρας, ανοίγουν, πλέον, το απόγευμα, για να κλείσουν τα μεσάνυχτα;

Ένας άνδρας, μάλιστα, στον Βόλο, όχι απλώς πρόλαβε, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο!

Βέβαια, ο εν λόγω κύριος πήγε «έτοιμος» στο μαγαζί και άντεξε μόλις ένα τέταρτο, πριν τον πάρουν με ασθενοφόρο.

Όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το thenewspaper.gr, χθες, Πέμπτη 13 Αυγούστου, το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε να μεταφέρει στο νοσοκομείο τον μεθυσμένο άνδρα, που βρίσκονταν έξω από κέντρο διασκέδασης στις Αλυκές, το οποίο, λόγω των νέων μέτρων, άρχισε το πρόγραμμά του λίγο μετά τις 18:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με υπαλλήλους του καταστήματος, ο εν λόγω κύριος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν ήδη μεθυσμένος πριν μπει στο μαγαζί, στο οποίο δεν έκατσε πάνω από 15 λεπτά. Οι φίλοι του, βλέποντας την κατάστασή του, τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια των υπαλλήλων του κέντρου διασκέδασης, βγήκε από το μαγαζί και συνέχεια μεταφέρθηκε με τη συνδρομή ασθενοφόρου στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.