ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόστιμα για παραβάσεις σε Ναύπλιο, Σπέτσες και Πόρο

Πρόστιμα για παραβάσεις σε Ναύπλιο, Σπέτσες και Πόρο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την Ελληνική Αστυνομία που διενήργησαν ελέγχους στον Πόρο, στις Σπέτσες και στο Ναύπλιο.

Πρόστιμα ύψους 20.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε δύο εστιατόρια στο Ναύπλιο, στα πέντε ανήλθαν τα πρόστιμα στα εστιατόρια στο Ναύπλιο για μη χρήση μάσκας, ενώ στις Σπέτσες επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικής αξίας 750 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

-Στο Ναύπλιο επιβλήθηκαν σε δύο εστιατόρια πρόστιμα συνολικής αξίας 20.000€ καθώς και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών στο καθένα για υπέρβαση της αναλογίας ατόμων/τ.μ της αδειοδοτούμενης επιφάνειας .

-Στον Πόρο όλα τα ελεγχόμενα καταστήματα τηρούσαν τους περιορισμούς στο ωράριο λειτουργίας (23:00-07:00), ωστόσο επιβλήθηκαν πέντε πρόστιμα σε εστιατόρια για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό ασφαλείας συνολικής αξίας 750€

-Στις Σπέτσες οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές της ΕΑΔ με τη συμβολή στελεχών από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στις 13.08.2020 από τις 21:00 έως τις 04:30 τα ξημερώματα έλεγξαν συνολικά τριάντα έξι (36) καταστήματα (ΚΥΕ και Λιανικού Εμπορίου) επιβάλλοντας πρόστιμα για μη χρήση μάσκας προστασίας από το προσωπικό εργασίας ενώ στις 14.08.2020 από τις 12:00 έως τις 15:20 ελέγχτηκαν δεκατρία (13) καταστήματα (ΚΥΕ και Λιανικού Εμπορίου), επιβάλλοντας πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά στις Σπέτσες ελέγχτηκαν σαράντα εννέα (49) καταστήματα και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικής αξίας 750€.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.