ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Ένα εξάχρονο αγοράκι σώθηκε από ναυαγοσώστες λίγο πριν πνιγεί

Κρήτη: Ένα εξάχρονο αγοράκι σώθηκε από ναυαγοσώστες λίγο πριν πνιγεί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 6χρονου αγοριού στην παραλία του Φοίνικα στην Σταλίδα, όταν παραλίγο να πνιγεί και οι ναυαγοσώστες προχώρησαν στην διάσωσή του.

Το παιδί κόντεψε να πνιγεί, ενώ στο σημείο έπνεαν δυνατοί άνεμοι και είχε αναρτηθεί η κόκκινη σημαία. Τα θαλάσσια ρεύματα ήταν πολύ ισχυρά και παρέσυραν το παιδί που ξεκίνησε να ζητά βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια και άρχισε να πίνει νερό.

Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό από τους ναυαγοσώστες της σχολής Ωκεανίς, Μάνο Πατεράκη και Νίκο Τζιράκη, ο πρώτος με την βοήθεια της τορπίλης, πλησίασε το παιδί άμεσα και ο δεύτερος βοήθησε στην διάσωση.

Κατάφεραν να βγάλουν στην ακτή το 6χρονο παιδί σώο, όπου αμέσως του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το παιδί είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν καταβεβλημένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το λιμενικό .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.