ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: «Σήκωσαν» όλο το μαγαζί

Πάτρα: «Σήκωσαν» όλο το μαγαζί

Τίποτε δεν άφησαν που να μην το κλέψουν οι διαρρήκτες που χτύπησαν ένα κατάστημα ηλεκτρονικών στην περιοχή Ταμπάχανα της Πάτρας! Παρά τον θόρυβο που έκαναν, κανείς δεν πήρε είδηση ότι «σήκωσαν» όλο το μαγαζί προκαλώντας ζημιά ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ!

Οι άγνωστοι δράστες γκρέμισαν τη τζαμαρία του καταστήματος χωρίς να ακούσει κάποιος από τους περίοικους τον κρότο και μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό. Άρπαξαν όλα τα δορυφορικά πιάτα, τους αποκωδικοποιητές, ένα laptop, ένα φαξ και την ταμειακή μηχανή με όσα χρήματα υπήρχαν μέσα και έγιναν λαγοί! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους που κρύβονται πίσω από αρκετές διαρρήξεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με λεία ηλεκτρονικά είδη.

Πλούσια λεία έπεσε στα χέρια των άγνωστων διαρρηκτών που τρύπωσαν από το παράθυρο της… τουαλέτας στη μονοκατοικία μιας 50χρονης γυναίκας σε χωριό του δήμου Πέλλας. Οι άγνωστοι άρπαξαν όλα τα χρυσαφικά αρκετά μεγάλης αξίας που είχε η ιδιοκτήτρια και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, πήραν και την καραμπίνα του συζύγου της και εξαφανίστηκαν.

Δεν προσφέρονται για το Πάσχα, αλλά… μοσχοπουλιούνται στην παράνομη αγορά τα μοσχάρια που άρπαξαν οι άγνωστοι ζωοκλέφτες από την κτηνοτροφική μονάδα ενός 47χρονου σε αγροτική περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας! Ο άτυχος κτηνοτρόφος διαπίστωσε ότι η εξωτερική πόρτα είχε παραβιαστεί και, όταν μπήκε μέσα, είδε ότι από τα μοσχάρια του δέκα είχαν κάνει… φτερά! Οι δράστες πρέπει να φόρτωσαν τα ζώα σε φορτηγό και διέφυγαν ανενόχλητοι.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.