Συνελήφθησαν 17 λαθρομετανάστες στην Κρήτη

Συνελήφθησαν 17 λαθρομετανάστες στην Κρήτη

Σε 17 συλλήψεις για επαιτεία και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα αλλοδαπών προχώρησαν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν 15 υπήκοοι Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Μπαγκλαντές, Παλαιστίνης, από ηλικίες 23 έως 57 ετών, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, οι οποίοι εντοπίστηκαν να επαιτούν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πταισματοδικείο Ηρακλείου, όπου τους επιβλήθηκε ποινή κράτησης.

Επίσης συνελήφθησαν 2 Αφγανοί, 34 και 39 χρονών, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων, κατά την διάρκεια ελέγχου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος αλλοδαπός καθοδήγησε έτερο 39χρονο ομοεθνή του, ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, προκειμένου να αναχωρήσει αεροπορικώς με προορισμό χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι έλεγχοι στα σημεία εισόδου -Αεροδρόμια, Λιμάνια – και σε δημόσιους, πολυσύχναστους δρόμους των πόλεων του νησιού αναμένεται να ενταθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.