ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: Τέσσερις Ρομά ξυλοκόπησαν «άγρια» ηλικιωμένη για 40 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα

Ρόδος: Τέσσερις Ρομά ξυλοκόπησαν «άγρια» ηλικιωμένη για 40 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα

Ομάδα τεσσάρων Ρομά, ξυλοκόπησε «άγρια» μια ηλικιωμένη γυναίκα στις Καλυθιές της Ρόδου, όταν εισέβαλαν στην οικία της παραβιάζοντας ένα από τα παράθυρα την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Οι δράστες όρμησαν στο υπνοδωμάτιο της ηλικιωμένης, την έριξαν από το κρεβάτι της στο δάπεδο και άρχισαν να την χτυπούν με τα χέρια τους στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ της έκλεισαν το στόμα για να μην φωνάξει!

Στη συνέχεια, έκαναν άνω-κάτω όλα τα δωμάτια, βρήκαν όλα κι όλα 40 ευρώ, άρπαξαν και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε η γριούλα στο λαιμό της και εξαφανίστηκαν.

Η άγρια ληστεία, που έγινε γύρω στις 9.30′ το βράδυ της Κυριακής, εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και ταυτοποιήθηκαν οι δυο από τους δράστες, ένας 30χρονος άνδρας και μια 21χρονη γυναίκα οι οποίοι αναζητούνται, ενώ βρέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους και κατασχέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Οι αναζητήσεις για την σύλληψή τους και την ταυτοποίηση των δυο συνεργών τους συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.