ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Πρώην πυγμάχος δέχθηκε σφαίρα ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του

Πάτρα: Πρώην πυγμάχος δέχθηκε σφαίρα ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του

Ένας εκπαιδευτής σκύλων και προπονητής πυγμαχίας δέχθηκε σφοδρή επίθεση από σφαίρες, την ώρα που βγήκε από το σπίτι του για να πάει τον σκύλο του μια βόλτα, στους δρόμους της Πάτρας, στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο ίδιος υπέδειξε μια γυναίκα ως ηθική αυτουργό, η ίδια όμως απάντησε με μήνυση.

Το παρ’ ολίγον θύμα βγήκε στον δρόμο μαζί με το τετράποδο, αλλά αντιλήφθηκε έναν άγνωστο να τον παρατηρεί από μικρή απόσταση και προσπάθησε να μπει ξανά στο σπίτι του, ενώ ταυτόχρονα άκουσε απανωτούς πυροβολισμούς! Οι σφαίρες δεν τον τραυμάτισαν και ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο πρώην πυγμάχος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν έξι κάλυκες από πιστόλι και τους έστειλαν για βαλλιστική εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης μια γυναίκα με την οποία ισχυρίζεται πως έχει οικονομικές και ενδοοικογενειακές διαφορές, ωστόσο όταν εκείνη εντοπίστηκε αρνήθηκε κάθε σχέση με την επίθεση εναντίον του και υπέβαλε σε βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, με την υπόθεση να ανατίθεται σε ανακριτή που θα αναλάβει να βρει την άκρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.