ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ηλεία: Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Σέκουλας στην Ανδρίτσαινα

Ηλεία: Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Σέκουλας στην Ανδρίτσαινα

Μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική υπηρεσία υπάρχει αυτή την ώρα, καθώς έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή Σέκουλας στην Ανδρίτσαινα.

Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες, 10 οχήματα, 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Να σημειώσουμε ότι φωτιά υπάρχει και στην Κόρινθο, στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του νεκροταφείου. Στο σημείο επιχειρούν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν εμπνέει ανησυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.