ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στο εισαγγελέα οι 51 που φώναζαν συνθήματα υπέρ τον παράνομων μεταναστών (βίντεο)

Στο εισαγγελέα οι 51 που φώναζαν συνθήματα υπέρ τον παράνομων μεταναστών (βίντεο)

Με κλούβες της αστυνομίας και υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκαν οι συλληφθέντες στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Κατά την άφιξη τους, με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οι 51 κατηγορούμενοι, που αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα, φώναζαν συνθήματα υπέρ των παράνομων μεταναστών.

Σημειώνεται δε ότι για λόγους ασφαλείας έκλεισαν οι οδοί Πολυτεχνείου – 26η Οκτώβριου κατά τη διάρκεια μεταφοράς των συλληφθέντων στο δικαστικό μέγαρο, όπου στην είσοδο υπήρχαν ακροαριστεροί που φώναζαν συνθήματα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και δημοσίων συναθροίσεων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν μισοί μισοί προς το Δικαστικό Μέγαρο, όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.