Άρτα: Δυο νεκροί σε δυο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Άρτα: Δυο νεκροί σε δυο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Τη ζωή του έχασε ένας 18χρονος νεαρός από την Άρτα, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο 70ο χλμ Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Άρτας γύρω στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (17.09.2020).

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ένας 39χρονος οδηγός μοτοποδηλάτου σκοτώθηκε στο αγροτικό οδικό δίκτυο στην Ανέζα Άρτας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος τον παρέσυρε.

Αποτέλεσμα ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του μοτοποδηλάτου.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.