ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα τη γειτόνισσα του

Θεσσαλονίκη: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα τη γειτόνισσα του

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε σε περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου ένας 75χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 67χρονη γειτόνισσά του.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Aστυνομία, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης (17/09), ύστερα από καβγά που προηγήθηκε ανάμεσα στον κατηγορούμενο και ζευγάρι γειτόνων του.

Ο 75χρονος φέρεται να διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή και συχνά δημιουργούνται εντάσεις, για ασήμαντη αφορμή, με την 67χρονη και τον σύζυγό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.