ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καρά Τεπέ: 9.000 αλλοδαποί βρίσκονται στη νέα δομή – Οι 213 θετικοί στον κορωνοϊό

Καρά Τεπέ: 9.000 αλλοδαποί βρίσκονται στη νέα δομή – Οι 213 θετικοί στον κορωνοϊό

Ολοκληρώνεται η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στον Καρά Τεπέ που είχε σαν στόχο να οδηγηθούν στη νέα δομή που φτιάχτηκε στην περιοχή οι αλλοδαποί της Λέσβου από την Μόρια μετά την πλήρη καταστροφή του αρχικού ΚΥΤ από πυρκαγιές στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι και σήμερα το πρωί, στη νέα δομή στο Καρά Τεπέ μπήκαν 9.000 άτομα που στο σύνολο τους έχουν ταυτοποιηθεί και έχει δρομολογηθεί η διαδικασία της αίτησης ασύλου τους.

Επίσης, έχουν ελεγχθεί και υγειονομικά, με 213 από αυτούς να έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και να έχουν μπει σε απομόνωση σε ξεχωριστό τμήμα της νέας δομής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το πρωί, δόθηκε στην κυκλοφορία το σύνολο του οδικού δικτύου που η λειτουργία του είχε επηρεασθεί. Ενώ συνεργεία προβαίνουν σε καθαρισμούς και απολυμάνσεις δημόσιων και ιδιωτικών χώρων. Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου αναμένεται να λειτουργήσει και το σύνολο των επιχειρήσεων της περιοχής που παρέμειναν κλειστές από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.