ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Υπόθεση Γ.Μακρή – Β.Καρύδα: «Ο δολοφόνος στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε – Επιστράτευσε ψευδομάρτυρα»

Υπόθεση Γ.Μακρή – Β.Καρύδα: «Ο δολοφόνος στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε – Επιστράτευσε ψευδομάρτυρα»

Η σύζυγος του δολοφονηθέντα επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, ανακουφισμένη με την έκβαση της δίκης μίλησε για τους δολοφόνους του άνδρα της αλλά και όλα όσα βίωσε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Ο δολοφόνος ήταν πάντα ψυχρός και αμετανόητος. Στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε. Πίστευε ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει το δικαστήριο. Την τελευταία στιγμή επιστράτευσε ψευδομάρτυρα. Η μόνη προσπάθεια που έκανε, λοιπόν, ήταν να παραπλανήσει το δικαστήριο. Τελικά δεν τα κατάφερε. Ήμουν βέβαιη ότι δεν θα τα κατάφερνε», σημειώνει χαρακτηριστικά η Βικτώρια Καρύδα.

Πριν από λίγες ημέρες, η Βικτώρια Καρύδα με ανακούφιση άκουσε ότι οι δύο άνδρες από τη Βουλγαρία που κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του συζύγου της κρίθηκαν ένοχοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο επέβαλε ομόφωνα την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον 32χρονο που φέρεται να κρατούσε το φονικό όπλο και ποινή 10 χρόνων φυλάκισης στον αδελφό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 από δύο άτομα έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.