ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν διαδηλωτή σε συγκέντρωση κατά της μάσκας

Θεσσαλονίκη: Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν διαδηλωτή σε συγκέντρωση κατά της μάσκας

Νέα συγκέντρωση ενάντια στη χρήση μάσκας και στο εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Οι αρνητές της μάσκας και του υποχρεωτικού εμβολιασμού έδωσαν ραντεβού στο Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στη νέα παραλία της πόλης όπου και ανήρτησαν πανό με συνθήματα όπως «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας».

Μάλιστα όπως αναφέρουν ιστοσελίδες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη συγκέντρωση συμμετείχαν και άτομα που ανήκουν στον… «ακροδεξιό» χώρο.

Πιθανότατα τα συγκεκριμένα άτομα θα έφεραν επάνω τους μεγάλες φωτεινές επιγραφές που θα έγραφαν «ακροδεξιός».

Μάλσιτα αναφέρεται ότι κάποιοι εξ’ αυτών, που έγραφαν επάνω τους «ακροδεξιός» όταν αντίκρισαν έναν αλλοδαπό, άγνωστης χώρας, τον καταδίωξαν.

Τότε, επενέβησαν αστυνομικοί οι οποίοι και προσήγαγαν ένα από αυτά τα άτομα, επειδή έτρεχε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο προσαχθείς μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.