Καρδίτσα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης 40χρονης

Καρδίτσα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης 40χρονης

Για ακόμα μία ημέρα το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ παραμένει στην Καρδίτσα και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της 40χρονης φαρμακοποιού.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της αγνοούμενης φαρμακοποιού αγωνιά για την τύχη της.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ έκαναν φύλλο και φτερό το αμάξι της 40χρονης γυναίκας που αγνοείται και που εντόπισαν μετά το φονικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα.

Όπως είπε ο αδερφός της, το μόνο που θέλει η οικογένειά της είναι να βρεθεί ζωντανή, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια έμεινε μέχρι τις 8 το απόγευμα χωρίς ρεύμα στο φαρμακείο, περιμένοντας να έρθει εμπόρευμα για το φαρμακείο της.

«Έμεινε στο μαγαζί από υπευθυνότητα. Εμείς τρέξαμε, ρωτήσαμε, πιέσαμε να μάθουμε τι έγινε… Κανένας επίσημα δεν ήρθε να μας ενημερώσει. Από γείτονες μάθαμε για την αδερφή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

Από την άλλη, ο ξάδερφος της 40χρονης ρίχνει ευθύνες και στους τοπικούς παράγοντες, καθώς όπως λέει δεν διαχειρίστηκαν σωστά τον πώς θα κλείσουν σωστά τον δρόμο.

Η διαδρομή της φαρμακοποιού

Ήταν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής, όταν η κοπέλα έκλεισε το φαρμακείο της. Με το αυτοκίνητό της κινήθηκε στον δρόμο μπροστά από το κέντρο Υγείας, σε μια απόσταση 200 μέτρων. Διένυσε άλλα 100 μέτρα και βρέθηκε σε διασταύρωση.

Ξαφνικά, το όχημά της χάθηκε.

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ

Οι έλεγχοι της ΕΜΑΚ είναι εξονυχιστικοί, ενώ η μάχη τους αναμένεται να είναι ολονύκτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις έρευνες εντοπισμού επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ τρία drones της 1ης ΕΜΑΚ σκανάρουν την περιοχή πάνω από τον Πάμισο ποταμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.