ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νεκρός εντοπίστηκε ο 36χρονος Λαέρτης Μπεγιάι – Είχε εξαφανιστεί πριν 17 μήνες

Νεκρός εντοπίστηκε ο 36χρονος Λαέρτης Μπεγιάι – Είχε εξαφανιστεί πριν 17 μήνες

Νεκρός εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στην Άνδρο, ο 36χρονος Λαέρτης Μπεγιάι, ο οποίος είχε εξαφανισθεί πριν από 17 μήνες, από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα νέο θρίλερ βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Λαέρτη, που διερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ημέρα έπειτα από την εξαφάνισή του, ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ραφήνα προς τη Μύκονο έπεσε στη θάλασσα, γεγονός που είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας του πλοίου.

​Ο άνδρας αυτός ήταν αγνώστων στοιχείων και δεν τον αναζήτησε ποτέ κανείς. Όπως προέκυψε από τα ρούχα που φορούσε, αλλά και από μαρτυρίες επιβατών, ο άνδρας αυτός ήταν ο Λαέρτης.

Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο βράδυ, ο Λαέρτης είχε βγει έξω με έναν φίλο του, ο οποίος του είπε να τον πάει στο σπίτι του, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Την επομένη, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, πήρε το πλοίο για Μύκονο χωρίς να έχει πει το οτιδήποτε στους γονείς του, στη σύντροφό του ή σε οποιονδήποτε άλλο.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αρχικά δεν υπήρξε σύνδεση με τον άνδρα που έπεσε στη θάλασσα, αφού κανείς δεν γνώριζε για τα σχέδιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που ερευνάται τώρα είναι πού πέρασε τη νύχτα ο Λαέρτης, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στη θάλασσα. Επίσης αυτό που βασανίζει τη μητέρα του, με την οποία ήταν πολύ δεμένος, ήταν γιατί δεν της είχε πει ότι σχεδίαζε να πάει για δουλειά στη Μύκονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.