Πύργος: Νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων – «Παιδάκι έλα να σε ρωτήσω κάτι»

Πύργος: Νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων – «Παιδάκι έλα να σε ρωτήσω κάτι»

Αναστάτωση επικράτησε για ακόμη μία φορά, στον Πύργο, έπειτα από μια καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικων παιδιών από τον οδηγό ενός ύποπτου λευκού βαν.

​Η Ασφάλεια διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση και αναζητά πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος των καταστημάτων.

Το περιστατικό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πατέρας ενός ανήλικου, ο οποίος έγραψε ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένα λευκό βαν χωρίς πινακίδες προσπάθησε να προσεγγίσει την παρέα του γιου του στην περιοχή του 1ου Γυμνασίου και ο οδηγός του φέρεται να είπε σε ένα από τα πέντε αγόρια «Παιδάκι, έλα να σε ρωτήσω κάτι».

Τα ανήλικα παιδιά φοβήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν ωστόσο, σύμφωνα με τον γονέα, το βαν τους ακολουθούσε, μπαίνοντας ακόμα και ανάποδα σε μονόδρομους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Τελικά, τα αγόρια έφτασαν στο σπίτι του ενός από την παρέα, κατάφεραν να μπουν στην είσοδο της πολυκατοικίας και να κλείσουν την πόρτα και ειδοποίησαν τους γονείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.