ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λάρισα: 28χρονος Πακιστανός φέρεται να ασέλγησε σε 17χρονο ομοεθνή του – Τον απείλησε με όπλο

Λάρισα: 28χρονος Πακιστανός φέρεται να ασέλγησε σε 17χρονο ομοεθνή του – Τον απείλησε με όπλο

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην περιοχή της Λάρισας, έπειτα από την καταγγελία πως ένας 28χρονος Πακιστανός φέρεται να βίασε 17χρονο ομοεθνή του με την απειλή όπλου δίπλα σε γέφυρα του Πηνειού.

​Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από το θύμα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν το γεγονός είναι πραγματικό, αλλά και πώς συνέβη, σε περίπτωση που ισχύει η καταγγελία. Σε ό,τι αφορά στον φερόμενο ως δράστη, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος και ο 28χρονος φέρεται να γνωρίζονταν και μάλιστα το θύμα φέρεται να φιλοξενούσε το δράστη στο χώρο που διέμενε στη Λάρισα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θύμα και δράστες βρέθηκαν κοντά στον Πηνειό, όπου -πάντα σύμφωνα με την καταγγελία- ο 28χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί τον 17χρονο. Στη συνέχεια προχώρησε στο βιασμό του και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.