ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπόθεση εξαφάνισης Λαέρτη Μπεγιάι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση – «Θέλουμε απαντήσεις»

Υπόθεση εξαφάνισης Λαέρτη Μπεγιάι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση – «Θέλουμε απαντήσεις»

Η αδερφή του άτυχου Λαέρτη Μπεγιάι​ παρέλαβε σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατό του άτυχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και σκελετοποίηση, ενώ στα έγγραφα επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν κακώσεις σε κάποιο σημείο του σώματος του.

«Υπάρχουν ερωτήματα φοβόμαστε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», αναφέρουν οι γονείς του άτυχου 36χρονου ο οποίος εξαφανίστηκε πέρσι τον Απρίλιο από το σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρέθηκε νεκρός λίγους μήνες αργότερα- το καλοκαίρι- στην Άνδρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προκύπτει- τουλάχιστον έως τώρα- εγκληματική ενέργεια. Η αδερφή του άτυχου άνδρα όπως και η οικογένεια του δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο αγαπημένους τους άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

«Θέλουμε απαντήσεις», σχολιάζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Λαέρτη. Χθες η αδερφή του Λαέρτη Μπεγιάι επισκέφθηκε το νεκροταφείο του Σχιστού και το μνήμα του. Η ίδια -βαθύτατα συγκινημένη- έχει πολλά αναπάντητα «γιατί». Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο αδερφός της τάφηκε πριν από ένα χρόνο ως «άγνωστος», καθώς παρέμενε στα αζήτητα.

Οι γονείς του 36χρονου δήλωσαν χθες σε ιστοσελίδα πως «πονάμε παρά πολύ και δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη»! Όπως έλεγαν χθες πληροφορίες ο νεαρός εντοπίστηκε πέρσι τον Ιούλιο στην Άνδρο νεκρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η ταφή του έγινε στο νεκροταφείο του Σχιστού καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν στα αζήτητα και η οικογένεια του δεν ενημερώθηκε τότε. Οι δυο γονείς του σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κατάσταση σοκ. Ο 36χρονος ταυτοποιήθηκε μέσω DNA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε.», λένε διαρκώς οι γονείς του. Βάσει των όσων γνωρίζουμε έως τώρα η ταυτοποίηση του έγινε από το DNA. Μιλάμε για ένα δράμα. Η οικογένεια ήταν εξαιρετική. Το παιδί δούλευε δυο και τρεις δουλειές. Ήταν ένα τίμιο παιδί. Οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ», είπε σε ιστοσελίδα ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης και συνέχισε: «Οι διωκτικές αρχές χειρίζονται με ψυχραιμία το θέμα και με λεπτότητα. Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.