ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξιχνιάστηκε η «άγρια» δολοφονία στο Πέραμα: Ο βαφτισιμιός σκότωσε τον 81χρονο άνδρα

Εξιχνιάστηκε η «άγρια» δολοφονία στο Πέραμα: Ο βαφτισιμιός σκότωσε τον 81χρονο άνδρα

Στην άκρη του νήματος έφτασαν οι αστυνομικές αρχές για το έγκλημα στο Πέραμα, πριν από περίπου έναν μήνα, με το νεαρό βαφτισιμιό του θύματος να είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του Εκβιαστών, ο νεαρός όχι μόνο σκότωσε και λήστεψε τον ηλικιωμένο, αλλά του έβαλε και φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Μάλιστα, ενώ είχε σκοτώσει και κάψει τον ηλικιωμένο, άρπαξε και το αυτοκίνητό του στο οποίο μάλιστα έβαλε και φωτιά λίγο πριν το εγκαταλείψει στην περιοχή του Σχιστού.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 35χρονος δράστης στην προσπάθειά του να πυρπολήσει το αυτοκίνητο, προκλήθηκαν εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια του, και σαν να μην είχε συμβεί τίποτα πήγε στο ΚΑΤ ζητώντας βοήθεια.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εντόπισαν και συνέλαβαν τον νεαρό και αύριο, Πέμπτη, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 81χρονος άνδρας είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, το μεσημέρι της 24ης Αυγούστου, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στη μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.