ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φοιτητής αποκοιμήθηκε σε λεωφορείο ΚΤΕΛ και… τον κλείδωσαν μέσα (βίντεο)

Φοιτητής αποκοιμήθηκε σε λεωφορείο ΚΤΕΛ και… τον κλείδωσαν μέσα (βίντεο)

Ένας φοιτητής έφτασε με το ΚΤΕΛ στον Πύργο Ηλείας (από τον Πύργο), αποκοιμήθηκε και οι υπεύθυνοι αντί να τον ξυπνήσουν… τον κλείδωσαν μέσα.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του νεαρού αντί οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ να ξυπνήσουν τον γιο της, τον κλείδωσαν μέσα στο όχημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του 21χρονου φοιτητή πήγαν να τον παραλάβουν από τον σταθμό την περασμένη Πέμπτη (17.09.2020). Είδαν το λεωφορείο να φτάνει και τον γιο τους άφαντο.

Κλειδωμένος και μόνος μέσα στο λεωφορείο, ο φοιτητής άρχισε να χτυπάει το τζάμι ώσπου κάποιος οδηγός τον άκουσε και πήγε να του ανοίξει.

Οι γονείς του φοιτητή ανάστατοι καταγγέλλουν την απουσία κάθε ελέγχου, ενώ αναρωτιούνται τι θα είχε συμβεί αν ο γιος τους ή κάποιος άλλος επιβάτης είχε λιποθυμήσει.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ αρνείται τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του φοιτητή, και όπως αναφέρει ουδέποτε κλειδώθηκε ή ξεχάστηκε ο φοιτητής.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ είναι διατεθειμένος να κινηθεί και νομικά.

Παρακολουθήστε την περιπέτεια του φοιτητή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.