ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τριών μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 500.000 δισκία ecstasy

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τριών μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 500.000 δισκία ecstasy

Η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής μετά από οργανωμένη επιχείρηση έφτασε στην σύλληψη τριών μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν και 500.000 δισκία ecstasy.

Πρόκειται για έναν ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ ταυτοποιήθηκε, επίσης, η εμπλοκή στο κύκλωμα ακόμη ενός ατόμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον ημεδαπό, ο οποίος στάθμευσε το ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε και μετέφερε ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια έρευνας οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος δεκαοκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 180.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy. Ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης η σύλληψη ακόμη δύο μελών του κυκλώματος, στο αυτοκίνητο των οποίων βρέθηκαν 57 επτά νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 320.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy.

Στην κατοχή των φερομένων ως δραστών και στα σπίτια τους οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα περίστροφο κρότου, 5.200 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα, κατασχέθηκαν το φορτηγό και το ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζε από τη δράση της η οργάνωση υπολογίζονται στα 10.000.000 ευρώ. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.