ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φυλακές Δομοκού: Βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, αυτοσχέδιο όπλο και ναρκωτικά σε έφοδο της ΕΛΑΣ (φωτο)

Φυλακές Δομοκού: Βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, αυτοσχέδιο όπλο και ναρκωτικά σε έφοδο της ΕΛΑΣ (φωτο)

Επιχείρηση από σωφρονιστικούς υπαλλήλους πραγματοποιήθηκε σε κοινόχρηστους χώρους και σε κελιά της Α1 και Ε1 πτέρυγας του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού.

Στην επιχείρηση της στις φυλακές Δομοκού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, δύο φορτιστές και ένα αυτοσχέδιο σουβλί. Επιπρόσθετα κρατούμενος ο οποίος είχε μεταχθεί την περασμένη Πέμπτη από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, αφού κρατήθηκε σε ειδικό χώρο με εποπτεία προσωπικού, απέβαλε 8 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης μικτού βάρους 8,3 γραμμαρίων.

Εικόνες από τα ευρήματα της ΕΛΑΣ στις φυλακές Δομοκού

Για τα ευρήματα ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, η οποία διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Υπενθυμίζεται ότι έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Δομοκού είχε γίνει και στις 10 Σεπτεμβρίου. Τότε είχαν βρεθεί αυτοσχέδια μαχαίρια, αλλά και… ψησταριές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.