ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σύρραξη Ρομά και ΕΛΑΣ στο Μενίδι γιατί πήγαν να σταματήσουν γλέντι λόγω συνωστισμού: Δύο τραυματίες

Σύρραξη Ρομά και ΕΛΑΣ  στο Μενίδι γιατί πήγαν να σταματήσουν γλέντι λόγω συνωστισμού: Δύο τραυματίες

Επεισόδιο με τελικό απολογισμό δύο αστυνομικούς τραυματίες και τέσσερις συλλήψεις Ρομά σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (27/09) στο Μενίδι.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να μεταβούν σε σπίτι επί της οδού Βαρδουσίων, στις Αχαρνές, όπου πραγματοποιούταν γλέντι παρά τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ύστερα από καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας και συνωστισμό.

Το περιπολικό μετέβη στο σημείο και όταν το πλήρωμα διαπίστωσε ότι γινόταν γλέντι με δυνατή μουσική και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να τους ακολουθήσει στο τμήμα, βγήκαν έξω περίπου τριάντα άτομα κι άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.

Στον έναν από τους αστυνομικούς, μάλιστα, χρειάστηκε να γίνουν και τέσσερα ράμματα στο χέρι, μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Αμέσως ζητήθηκαν ενισχύσεις και οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή συνέλαβαν τέσσερα άτομα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ: «Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των μέτρων προστασίας κατά του ιού COVID-19 και της προστασίας της κοινής ησυχίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση αστυνομικών που υπηρετούν στην Δυτική Αττική, ξημερώματα της 27/09/2020, σε πολυπληθές γλέντι σε οικία Ρομά σε καταυλισμό των Αχαρνών.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν πλήθος αντικειμένων (κανάτες, μπουκάλια, ποτήρια κ.ο.κ.) με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εξ αυτών και να προβληθούν σοβαρές φθορές σε ένα περιπολικό. Από τις συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών συνελήφθησαν 4 άτομα Ρομά και βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 για παράβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.