Υπόθεση Ε.Αγραφιώτου: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ τέσσερα «ορφανά» αποτυπώματα

Υπόθεση Ε.Αγραφιώτου: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ τέσσερα «ορφανά» αποτυπώματα

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 69χρονης, Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Μάλιστα, τώρα έρχεται στο «φως» ένα στοιχείο που μπορεί στο μέλλον να αποδειχθεί πολύτιμο για την ανακάλυψη του δράστη, που έκοψε με ιδιαίτερα άγριο τρόπο το νήμα της ζωής της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου σε ένα σκοτεινό υπόγειο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.

​Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση μεθοδικά και αθόρυβα, βρίσκεται ένα σημαντικό στοιχείο.

​Πρόκειται για τέσσερα “ορφανά” αταυτοποίητα αποτυπώματα, τα οποία ανακαλύφθηκαν όχι μόνο στον χώρο που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη η άτυχη γυναίκα αλλά και κοντά στο σώμα της.

​Τα “ορφανά” αποτυπώματα προέκυψαν έπειτα από ενδελεχή εξερεύνηση του χώρου στάθμευσης, όπου αρχικά ο δράστης εγκλώβισε το θύμα αλλά και στο εγκαταλελειμμένο υπόγειο πάρκινγκ, όπου ο αδίστακτος δολοφόνος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στο ανυπεράσπιστο θύμα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέκριναν αποτυπώματα που είχαν βρει στον χώρο της δολοφονίας, εν προκειμένω στο εγκαταλελειμμένο υπόγειο, με τα αποτυπώματα του συνόλου των εργαζομένων στο εμπορικό κέντρο, ακόμη και με αυτά των εργαζομένων στο συνεργείο καθαρισμού, αφαιρώντας σταδιακά από το τραπέζι των ερευνών αποτυπώματα ανθρώπων που είχαν εργασιακή σχέση με το εμπορικό κέντρο και κατά συνέπεια ήταν δικαιολογημένη η παρουσία τους κυρίως στο λειτουργικό πάρκινγκ του κέντρου.

​Μέσω αυτής της διαδικασίας, στο τραπέζι των ερευνών έμειναν τα τέσσερα “ορφανά” αποτυπώματα, εκ των οποίων τα δύο φαίνεται να ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο, ενώ τα άλλα δύο έχουν ελαφρώς ελλιπή εικόνα στα σημεία σύγκρισης.

Από αυτά τα τέσσερα αποτυπώματα, τα δύο είναι τα σημαντικά και ανήκουν σαφώς στο ίδιο άγνωστο πρόσωπο, καθώς βρέθηκαν σε σημείο όπου κανείς δεν έχει πρόσβαση.

​Δηλαδή, στο εγκαταλελειμμένο υπόγειο πάρκινγκ, όπου είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Συγκεκριμένα, το ένα αποτύπωμα βρέθηκε στην κουπαστή της σκάλας και το άλλο δίπλα στο πτώμα της 69χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν περιστατικά ανά την Ελλάδα που έχουν να κάνουν με άγρια εγκλήματα ή σεξουαλικές επιθέσεις και συγκρίνουν τα αποτυπώματα των δραστών με αυτά τα τέσσερα “ορφανά” που έχουν στον φάκελο της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.