Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο 76χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια στα εγγόνια του – «Είναι αδιανόητα»

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο 76χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια στα εγγόνια του – «Είναι αδιανόητα»

Ο 76χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος των τεσσάρων εγγονών του, παρουσίασε τη δική του εκδοχή σχετικά με όσα τον κατηγορούν.

Ο ηλικιωμένος προφυλακίστηκε, ωστόσο έχει, πλέον, αποφυλακιστεί υπό όρους, περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως είπε σε τηλεοπτικό σταθμό, ήρθε από την Αλβανία για να δει τα παιδιά και τα εγγόνια του που τα λατρεύει.

Την ημέρα που έγινε η καταγγελία για την ασέλγεια, είχε πάει τις εγγονές του στην παιδική χαρά, όπως του ζήτησαν. Εκεί μια γυναίκα παρατήρησε πως άγγιζε τη μία από τις εγγονές του με τρόπο που δεν ήταν πρέπον κι έκανε την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Είναι αδιανόητα αυτά που με κατηγορούν», είπε ο ηλικιωμένος, ο οποίος δεν μπορεί να δει ούτε τα παιδιά, ούτε τα εγγόνια του.

«Την επόμενη της μέρας που πήγα τα εγγόνια μου στην παιδική χαρά ήρθε η αστυνομία και μου είπε να πάω στο τμήμα. Εκεί ήταν οι εγγονές μου. Μόλις τις είδα δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Δεν πίστευα αυτά που άκουγα», είπε με δάκρυα στα μάτια και συνέχισε:

​«Στη φυλακή που ήμουν, οι συγκρατούμενοί μου, μου έλεγαν να μην κλαίω και να μην στεναχωριέμαι γιατί είμαι αθώος. Δεν ξέρω πώς είπαν τέτοιο πράγμα για μένα τα κορίτσια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 76χρονος επέμεινε πως ποτέ δε διανοήθηκε να προσεγγίσει ερωτικά ή σεξουαλικά τις τέσσερις εγγονές του και εξέφρασε την ελπίδα, όπως είπε, στο δικαστήριο να βγει στο φως η αλήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.