Ρόδος: Τις 8 έφτασαν οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο που φέρεται να ασελγούσε σε ασθενείς του

Ρόδος: Τις 8 έφτασαν οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο που φέρεται να ασελγούσε σε ασθενείς του

Ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, υποβλήθηκε χθες Τρίτη (29/9), από μια κάτοικο της Αμαλιάδας, μήνυση εις βάρος γυναικολόγου δημόσιου νοσοκομείου για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και επιπλέον για έργω εξύβριση.

Συνολικά οι γυναίκες που έχουν κινηθεί νομικά έχουν φτάσει τις 8! Χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου η δικηγόρος που έχει υποβάλει ακόμη 6 μηνύσεις, υπέβαλε με πληρεξούσιο και την νέα μήνυση.

​Η καταγγέλλουσα διατείνεται ότι την 28η Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή, επισκέφθηκε τον μηνυόμενο, λόγω ενός γυναικολογικού προβλήματός της και συγκεκριμένα μιας κύστης.

Οπως ισχυρίζεται δεν κάθισε στην ειδική γυναικολογική καρέκλα αλλά της ζητήθηκε από τον μηνυόμενο να ξαπλώσει στο ειδικό ιατρικό κρεβάτι. Οπως περιγράφει ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί της και να ρωτάει να μάθει για εκείνη ενώ βρισκόταν σε ένα σκαμπό.

​Η μηνύτρια περιγράφει ότι της φάνηκε ιδιαίτερα περίεργο ότι έπιασε το πόδι της και το τοποθέτησε πάνω στο δεξί δικό του πόδι λέγοντάς της ότι έτσι τον βολεύει στην εξέταση.

Υποστηρίζει πως έβαλε την ειδική υπερηχογραφική κεφαλή στον κόλπο της πιέζοντας την πολύ δυνατά και πως ένιωσε μεγάλο πόνο λέγοντας της «είσαι μια χαρά, έχεις και αυγουλάκι αν θες να γίνεις μαμά».

Ισχυρίζεται ότι έβαλε τζελ στα χέρια του και έβαλε στον κόλπο της δυο δάχτυλα τα οποία τα έβαζε και έβγαζε πολύ γρήγορα ενώ περιγράφει πως η έκφραση του ήταν αυτή της ηδονής.

Η γυναίκα περιγράφει πως πονούσε και δεν ήξερε πως να αντιδράσει και όταν σταμάτησε την οδήγησε στο γραφείο του, κάθισε σε καρέκλα απέναντί της, έβαλε τα χέρια του στους ώμους της και της είπε «μια χαρά είσαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Τονίζει πως ενημέρωσε τον σύντροφό της και ότι έφυγε από την Ρόδο. Την 8η Οκτωβρίου 2018 επισκέφθηκε γυναικολόγο στην Αμαλιάδα ο οποίος διέγνωσε κύστη και μάλιστα 9 εκατοστών. Ζητά η υπόθεσή της να συσχετισθεί με αντίστοιχες δικογραφίες εναντίον του μηνυόμενου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.