ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θεσσαλονίκη: Απαγωγή και βιασμός 20χρονης Ελληνίδας από δύο Πακιστανούς – Την κακοποιούσαν για ώρες!

Θεσσαλονίκη: Απαγωγή και βιασμός 20χρονης Ελληνίδας από δύο Πακιστανούς – Την κακοποιούσαν για ώρες!

Δύο Πακιστανοί απήγαγαν και βίασαν μια 20χρονη Ελληνίδα στη Θεσσαλονίκη, αυτό κατήγγειλε η κοπέλα, ενώ τα λεγόμενα της επιβεβαιώνει και η ιατροδικαστική εξέταση.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως… «σταμάτησαν με ένα αυτοκινητικό δίπλα μου και με άρπαξαν με βια. Με έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και με πήγαν στο σπίτι τους. Εκεί με βίασαν και οι δυο. Στη συνέχεια με άφησαν να φύγω».

Η άτυχη κοπέλα μόλις βγήκε από το σπίτι των Πακιστανών, ενημέρωσε την αστυνομία για την επίθεση που δέχτηκε, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης- Αμπελοκήπων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για τον βιασμό επιβεβαιώνει- προφορικά έως τώρα από τον ιατροδικαστή- τα λεγόμενά της. Η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γι’ αυτό που της συνέβη.

«Έγινε με τη συναίνεσή της. Δεν την βιάσαμε!», υποστήριξαν στην προανακριτική τους κατάθεση στους αστυνομικούς οι δυο Πακιστανοί δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο δράστες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ή αύριο το πρωί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι δράστες οδήγησαν τη νεαρή σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιττό να προστεθεί που όποια και αν είναι η ποινή των Πακιστανών, μετά την αποφυλάκισή τους, δεν πρόκειται να απελαθούν από τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.