ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κέρκυρα – Ξυλοδαρμός 40χρονης μητέρας: Σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο δράστης

Κέρκυρα – Ξυλοδαρμός 40χρονης μητέρας: Σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο δράστης

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας, καταδίκασε σε 14 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή, τον 45χρονο άνδρα ο οποίος να υπενθυμιστεί πως ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του ανήμερα του αγιασμού έξω από την αυλή του 10ου Δημοτικού στην περιοχή Κανόνι.

​Η 40χρονη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση από τον πρώην σύζυγο της είχε καταγγείλει το συμβάν και είχε καταθέσει μήνυση και την επόμενη μέρα ο πρώην σύντροφός της, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το ανωτέρω Δικαστήριο είχε διατάξει περιοριστικούς όρους στον πατέρα να μην προσεγγίζει το παιδί και την μητέρα, μέχρι την ημερομηνία του Δικαστηρίου.

​Για την εν λόγω υπόθεση η μητέρα είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και έλαβε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύτηκε ο πατέρας να προσεγγίζει την μητέρα και το παιδί μέχρι την ημερομηνία του δικαστηρίου, ενώ διατάχθηκε η παρακολουθήσει τακτικών εβδομαδιαίων συνεδρίων στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κέρκυρας ή σε οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο φορέα με θέμα την αποκατάσταση των σχέσεων γονέων και τέκνων.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν πως σε αίτηση επικοινωνίας του πατέρα, το Δικαστήριο είχε εκδώσει τότε επίσης προσωρινή διαταγή για επικοινωνία του με το τέκνο υπό όρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Όπως λένε πληροφορίες το άτυχο παιδί εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση σοκ και δεν θέλει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του καθώς φοβάται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.