ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξάρχεια: Όλα όσα βρέθηκαν στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη (φώτο)

Εξάρχεια: Όλα όσα βρέθηκαν στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη (φώτο)

Σε εφτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά την επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου που βρισκόταν υπό κατάληψη στα Εξάρχεια.

Τρεις αλλοδαποί και δύο Έλληνες συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (01/10), σε κτίριο στη συμβολή των οδών Κάνιγγος και Στουρνάρη, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη εδώ και δύο χρόνια. Παράλληλα, άλλα δύο άτομα που εντοπίστηκαν στο κτίριο προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Όλοι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, μέσα στο κτίριο βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, αλλά κι ένας μπαλτάς, ένα μαχαίρι, μεταλλικά κοντάρια, προστατευτικά κράνη, ένα κινητό τηλέφωνο, συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων και διάφορα πολυεργαλεία τσέπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.