Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στο σπίτι του ο 74χρονος που είχε χαθεί από τον Ιούλιο

Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στο σπίτι του ο 74χρονος που είχε χαθεί από τον Ιούλιο

Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Εύβοια, όπου εντοπίστηκε το πτώμα ενός 74χρονου άνδρα μόλις 400 μέτρα από το σπίτι του, ενώ είχε χαθεί από τον Ιούλιο.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο γιος του ο οποίος είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα είχε «χτενίσει» πολλές φορές την συγκεκριμένη περιοχή για τον εντοπισμό του πατέρα του αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το μακάβριο εύρημα αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε να περιποιηθεί τα ελαιόδεντρά του στην περιοχή όταν ξαφνικά εντόπισε μέλη ανθρώπινου σκελετού.

Αμέσως στο σημείο, έφτασε και ο γιος του άτυχου Δημήτρη Μάρκου ο οποίος αναγνώρισε τον πατέρα του από τα ρούχα και το ύψος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος από την Κοκκινομηλιά της Βόρειας Εύβοιας λίγο πριν εξαφανιστεί είχε καλέσει τον γιο του στο τηλέφωνο . Ο γιος του δεν κατάφερε να απαντήσει αμέσως στην κλήση του πατέρα του κι όταν τον κάλεσε, το κινητό του ηλικιωμένου ήταν απενεργοποιημένο. Είχαν γίνει ενέργειες για τον εντοπισμό του στίγματος αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την έρευνα για την ταυτοποίηση των οστών αλλά και για το πώς ακριβώς βρέθηκαν εκεί, ανέλαβε το ΑΤ Ιστιαίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το Δημήτρη Μάρκου είχε εκδοθεί Silver Alert όταν εξαφανίσθηκε και είχαν γίνει έρευνες από Πυροσβεστική, Αστυνομία και κατοίκους της περιοχής αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.