ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για την πιθανότητα μετάβασης στο εξωτερικό καταδικασθέντων της Χ.Α.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για την πιθανότητα μετάβασης στο εξωτερικό καταδικασθέντων της Χ.Α.

«Καμιά ανακολουθία ή καθυστέρηση δεν υπήρξε με το έγγραφο της ΕΛΑΣ προς τις αεροπορικές υπηρεσίες. Το έγγραφο απεστάλη έγκαιρα και σφράγισε κάθε απόπειρα αεροπορικής εξόδου από τη χώρα των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, που αφορά σχετικά δημοσιεύματα.

Αναλυτικά, η ΓΑΔΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου περί δήθεν καθυστερημένης αποστολής εγγράφου από την ΕΛΑΣ για τους καταδικασθέντες της Χ.Α, προς τις υπηρεσίες και αεροπορικές εταιρείες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Το έγγραφο που απεστάλη δεν αφορά στον καταδικασθέντα Ιωάννη Λαγό, για τον οποίο υπάρχει ειδική διαδικασία επειδή είναι ευρωβουλευτής.

Συγκεκριμένα, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και εντολή του εισαγγελέα Εφετών, από τον Ιούλιο 2019 ο Ιωάννης Λαγός υποχρεούται να εμφανίζεται, κάθε φορά που θέλει να ταξιδέψει, στον αξιωματικό Υπηρεσίας αναχωρήσεων του τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και να υπογράφει σχετικό έγγραφο περί άσκησης των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων, δηλώνοντας και τον τόπο διαμονής του στο εξωτερικό. Η διαδικασία αυτή ακολουθείται ανελλιπώς, ακολουθήθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα που ο Ιωάννης Λαγός ταξίδεψε προς Βρυξέλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπερασματικά, καμιά ανακολουθία ή καθυστέρηση δεν υπήρξε με το έγγραφο της ΕΛΑΣ προς τις αεροπορικές υπηρεσίες. Το έγγραφο απεστάλη έγκαιρα και σφράγισε κάθε απόπειρα αεροπορικής εξόδου από τη χώρα των καταδικασθέντων της Χ.Α».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.