ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τουρκικό σκάφος «κυνηγάει» λέμβο με αλλοδαπούς για να την στείλει στην Ελλάδα (βίντεο)

Τουρκικό σκάφος «κυνηγάει» λέμβο με αλλοδαπούς για να την στείλει στην Ελλάδα (βίντεο)

Στην δημοσιότητα μέσω ενός βίντεο στο TikTok φαίνεται πως οι Τούρκοι κατευθύνουν προς την Ελλάδα τους παράνομους μετανάστες.

Η λέμβος βρίσκεται στην αρχή της διαδρομής, ξεκινώντας από τα τουρκικά παράλια και οι άνδρες της τουρκικής ακτοφυλακής δεν έχουν πλήρη εικόνα για το που ακριβώς κατευθύνεται, φοβούμενοι μήπως καταλήξει σε κάποιο άλλο σημείο της γείτονος.

Όπως θα δείτε, το ταχύπλοο σκάφος αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα στη προσπάθεια του να προσεγγίσει την λέμβο. Τότε ένας εκ των παράνομων μεταναστών ακούγεται να λέει, «Να πάρω τον άνθρωπο μου στην Ελλάδα;» κι ένας άλλος του απαντάει, «Όχι ακόμα, περίμενε».

Μεσολαβούν μερικά δευτερόλεπτα και τότε οι Τούρκοι λιμενικοί πετούν προς τους μετανάστες ένα σωσίβιο με σχοινί προκειμένου να προσεγγίσουν την βάρκα. Προς στιγμή ο χειριστής της φαίνεται να κόβει ταχύτητα, όμως αμέσως μετά αυξάνει απότομα προκειμένου να αιφνιδιάσει τους Τούρκους και να συνεχίσει την πορεία της λέμβου προς τη χώρα μας.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.