ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία Σ.Ίτον: Το γράμμα που έστειλε ο δράστης στην οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου (φώτο)

Δολοφονία Σ.Ίτον: Το γράμμα που έστειλε ο δράστης στην οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου (φώτο)

Πριν από περίπου 14 μήνες και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2019, ένα μήνα δηλαδή μετά τη δολοφονία και τον βιασμό της 60χρονης, Σούζαν Ίτον, ο 28χρονος δολοφόνος της μέσα από τις φυλακές Τρίπολης έγραψε ένα γράμμα προς την οικογένειας της αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου.

Στο γράμμα που φέρνει σήμερα στο φως η ιστοσελίδα zarpanews.gr, ο 28χρονος που καταδικάστηκε σε ισόβια για την δολοφονία στην Κρήτη που συγκλόνισε το πανελλήνιο απευθύνεται στους στενούς ανθρώπους της βιολόγου χαρακτηρίζοντας την πράξη του ως «το μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του.

​Μάλιστα ζητάει συγγνώμη για όσα έκανε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν είχε τον έλεγχο του εαυτού του, καθώς μια μορφή ενέργειας είχε μπει μέσα του.

Το γράμμα του 28χρονου στην οικογένεια της Σούζαν Ίτον

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα το γράμμα προς την οικογένεια της Σούζαν Ίτον το έστειλε ο 28χρονος από τη φυλακή μαζί με άλλα γράμματα προς την οικογένεια του, στο πατρικό του στο Μάλεμε Χανίων, αλλά οι γονείς του αποφάσισαν να το κρατήσουν και να μην το στείλουν στην οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.