ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα απόπειρα απαγωγής ανήλικου στον Άγιο Νικόλαο

Νέα απόπειρα απαγωγής ανήλικου στον Άγιο Νικόλαο

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται  οι αστυνομικές υπηρεσίες σε  ολόκληρο το Λασίθι, μετά τη  νέα καταγγελία για απόπειρα  αρπαγής ανήλικου παιδιού στον Άγιο Νικόλαο. Ήταν η τρίτη από την περασμένη εβδομάδα, όταν γονείς κατήγγειλαν δυο απανωτά κρούσματα στην Ιεράπετρα.

Στόχος της απόπειρας ήταν ένας μαθητής που επέστρεφε από το σχολείο του στην πόλη του Αγίου Νικολάου λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν το πλησίασε ένα πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW και ο οδηγός του πρότεινε να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

Το παιδί αρνήθηκε και ο άγνωστος έσπευσε να εξαφανιστεί. Η μητέρα του, στην οποία περιέγραψε το περιστατικό, κατέφυγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και κατήγγειλε την απόπειρα αρπαγής του παιδιού της.

Οι  έρευνες για τον εντοπισμό  του ύποπτου BMW δεν απέδωσαν καρπούς και οι αναζητήσεις συνεχίζονται.

Τα αλλεπάλληλα περιστατικά, όμως, έχουν θορυβήσει γονείς και εκπαιδευτικούς στην ευρύτερη περιοχή, όπου μόλις την Τετάρτη ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου ενημέρωσε εγγράφως τους διευθυντές δημοτικών σχολείων για τις προσπάθειες αποπλάνησης ή απαγωγής έξω από σχολείο.

Την προηγούμενη Τετάρτη και Πέμπτη, δυο μαθήτριες και ένας μαθητής στην Ιεράπετρα είχαν δεχθεί επίμονες προτάσεις από τους πέντε επιβάτες ενός οχήματος να τους πάνε στα σπίτια τους, αλλά τρομοκρατήθηκαν και κατέφυγαν στο σπίτι ενός από τους συμμαθητές τους και ενημέρωσαν τους γονείς τους που ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.