ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πύργος: Ανήλικοι επιτέθηκαν και λήστεψαν ηλικιωμένο – Του απέσπασαν 15 ευρώ και την βέρα του

Πύργος: Ανήλικοι επιτέθηκαν και λήστεψαν ηλικιωμένο – Του απέσπασαν 15 ευρώ και την βέρα του

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες εξιχνιάστηκε η υπόθεση με την ληστεία του ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του σε κοινότητα του Πύργου Ηλείας.

Οι δράστες, ένας ενήλικος και δυο συνεργοί του ηλικίας 15 και 17 χρόνων, είχαν εισβάλει στις 12 Οκτωβρίου στο σπίτι του ηλικιωμένου φορώντας κουκούλες, τον είχαν γρονθοκοπήσει και του είχαν ζητήσει χρήματα με την απειλή μαχαιριού. Όμως, ο τρομοκρατημένος γέροντας δεν είχε παρά μόνο 15 ευρώ, τα οποία του πήραν οι κακοποιοί υποχρεώνοντάς τον μάλιστα να τους δώσει και την… βέρα που φορούσε στο δάχτυλό του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν και ταυτοποίησαν τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματική δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.