ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού και Χανίων – Εντοπίστηκαν μαχαίρια, κινητά και παιχνιδομηχανές

Έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού και Χανίων – Εντοπίστηκαν μαχαίρια, κινητά και παιχνιδομηχανές

Για ακόμα μία φορά οι έρευνες στα καταστήματα κράτησης της χώρας και πιο συγκεκριμένα σε Κορυδαλλό και Χανιά, με τα ευρήματα να είναι αμέτρητα και όλων των ειδών.

Στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι η έρευνα πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 25 Οκτωβρίου 2020 σε αποθήκη πτέρυγας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 μαχαίρια, αυτοσχέδιο σουβλί, 2 φαλτσέτες και 2 αυτοσχέδια ξυραφάκια, 2 κινητά τηλέφωνα και εξαρτήματα κινητών (5 φορτιστές – hands free – καλώδια φορτιστών-usb), παιχνιδομηχανή με 2 παιχνίδια, ποντίκι ηλεκτρονικού υπολογιστή και αντάπτορας, διάφορα εργαλεία (λίμα, σφυρί, κάβουρας, 2 καλέμια, 6 κατσαβίδια, μύτες κατσαβιδιών, μέτρο, 2 μπουλόνια, μύτη από τρυπάνι, 9 τσιμπίδες, πένσα, πολύγωνο κλειδί, μυστρί, 7 σπάτουλες, μηχάνημα συγκόλλησης και μεταλλικές σφήνες, καρφωτικό συρραπτικό με ανταλλακτικά, 3 κομμάτια σίδερο, 4 εξαρτήματα από πόρτα κελιού (2 πείροι – 2 πετούγιες), 3 μαγνήτες, μεγεθυντικός φακός, 2 μετρητές ρεύματος, ενισχυτής μικροφώνου, 2 ξύστρες και 2 τσόχες με τράπουλες και μάρκες.

Στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων η έρευνα πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 23 και 24 Οκτωβρίου 2020, παρουσία εισαγγελέα με τη συνδρομή των Εξωτερικών Φρουρών και ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, σε 100 συνολικά κελιά και σε βοηθητικούς – κοινόχρηστους χώρους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 19 αυτοσχέδια μαχαίρια – σουβλιά, 12 κινητά τηλέφωνα και 3 μπαταρίες κινητών, 14 φορτιστές κινητών και 4 hands free, 52 χάπια, 14 τράπουλες και 4 ζευγάρια ζάρια, 80 λίτρα αυτοσχέδιο αλκοόλ, πλήθος σπασμένων σκουπόξυλων, 76 κάρτες καρτοτηλέφωνου και 82 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιοι Εισαγγελείς και οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, που διενεργούν σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.