ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλος: Ιδιοκτήτρια μπαρ κλείδωσε και άνοιξε μεθυσμένη το πρωί στους αστυνομικούς

Βόλος: Ιδιοκτήτρια μπαρ κλείδωσε και άνοιξε μεθυσμένη το πρωί στους αστυνομικούς

Μία ιδιοκτήτρια μπαρ στον Βόλο, κλείδωσε τους αστυνομικούς έξω και τελικά τους άνοιξε την πόρτα το επόμενο πρωί, μάλιστα όταν το έκανε αυτό ήταν… μεθυσμένη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», αστυνομικές δυνάμεις έστησαν ολονύκτια επιχείρηση, καθώς στο μαγαζί «κλειδώθηκαν» από το Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα έως και την Κυριακή το πρωί, η ιδιοκτήτρια, μία εργαζόμενη και τουλάχιστον έξι πελάτες!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί και μετά τις 00:30, παραβιάζοντας το ειδικό ωράριο, που έχει τεθεί σε εφαρμογή, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού, και έστησαν «καρτέρι» έξω από το μαγαζί. Για την ακρίβεια, το… περικύκλωσαν, τόσο από την μπροστινή πλευρά όσο και από την πίσω.

Κλειδώθηκαν μέσα και… τα ‘πιναν!

Η 56χρονη ιδιοκτήτρια, ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκε τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο και το… πρόστιμο που ερχόταν, έκλεισε τις πόρτες και κλειδώθηκε μέσα στο μπαρ. Μαζί της, φυσικά, η υπάλληλος και οι πελάτες.

Μετά από ώρες, και ενώ είχε πάει 9 το πρωί(!), αστυνομικοί φέρεται να ζήτησαν άδεια εισαγγελέα, προκειμένου να μπουν στο μπαρ, ωστόσο δεν χρειάστηκε να την ενεργοποιήσουν. Η ιδιοκτήτρια άνοιξε την κεντρική πόρτα και εμφανώς μεθυσμένη, προσποιήθηκε την έκπληκτη για την ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από την επιχείρησή της, λέγοντας στους αστυνομικούς «τι κάνετε εδώ πρωί-πρωί;».

Οι αστυνομικοί, βέβαια, δεν το έχαψαν και προσήγαγαν την ίδια και την υπάλληλό της στο τμήμα, με την ιδιοκτήτρια, ωστόσο, να τους επιτίθεται λεκτικώς!

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 56χρονης για απείθεια, ενώ της επέβαλλαν διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και τρεις ημέρες αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του COVID-19.

Χάθηκαν οι πελάτες

Το μυστήριο είναι ότι… χάθηκαν οι πελάτες!

Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους εντός του καταστήματος και δεν βρήκαν πουθενά τους ξενύχτηδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραμένει άγνωστο πώς κατάφεραν να διαφύγουν παρά το διπλό «μπλόκο»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.