ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κέρκυρα: Γνώριζε το PIN της κάρτας του φίλου του και του απέσπασε σχεδόν 20.000 ευρώ

Κέρκυρα: Γνώριζε το PIN της κάρτας του φίλου του και του απέσπασε σχεδόν 20.000 ευρώ

Μάλλον η έννοια του φίλου πήγε σε άλλο επίπεδο για δύο άντρες στην Κέρκυρα, με τον έναν εξ αυτών να κλέβει την τραπεζική κάρτα του άλλου και να του αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τους τελευταίους μήνες, ο δράστης είχε ανακαλύψει ότι ο φίλος του άφηνε την τραπεζική κάρτα ανάληψης μαζί με το ΡΙΝ της μέσα στο όχημά του, στο οποίο είχε και ο ίδιος πρόσβαση. Έτσι, χωρίς να το αντιληφθεί το θύμα, την έκλεβε κάθε τόσο και έκανε αναλήψεις, με αποτέλεσμα να αδειάσει τον λογαριασμό του κατά 19.800 ευρώ!

Μετά τις αλλεπάλληλες «αφαιμάξεις» στις καταθέσεις του, το θύμα κατέφυγε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι αναζήτησαν πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας των ΑΤΜ στα οποία γίνονταν οι αναλήψεις. Έτσι, ταυτοποίησαν τον «φίλο» του επιχειρηματία και, στο πλαίσιο της προανάκρισης, έκαναν έρευνα στο σπίτι του όπου βρήκαν 6.000 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χρήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.