ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «1919-1940 Ιστορικά Διδάγματα»

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «1919-1940 Ιστορικά Διδάγματα»

Διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr διοργανώνει η Αmerican Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA σε συνεργασία με Mediterranean Council & Forum MEDCF (medcf.org), την σήμερα 29 Οκτωβρίου και ώρα 20.00.

Θέμα της συζήτησης «1919-1940 Ιστορικά Διδάγματα».

Συζητούν ζωντανά, Δρ. Σωκράτης Δεληβογιατζής Δρ . Σωκράτης Δεληβογιατζής Καθηγητής Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Α.Π.Θ, Δρ. Ιωάννα Μάστορα Καθηγήτρια και Συγγραφέας, Αντγος ε.α. Σταύρος Κούτρης Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ). Συντονίζει η κ. Αθηνά Καραπάλη Πτυχιούχος Επιστημών Προσχολικής Ηλικίας και Εκπαίδευσης ΑΠΘ.

Την συζήτηση θα προλογίσει ο Ανδρέας Ζαπουνίδης Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry-Συγγραφέας και Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς.

Η 26η Οκτωβρίου 1912 και η 28η Οκτωβρίου 1940 αποτελούν ημερομηνίες-ορόσημα για την Ελληνική Ιστορία. Η 26η Οκτωβρίου είναι η ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Μεγαλομάρτυς Δημήτριος ο Μυροβλήτης προστάτης και πολιούχος της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα η ημέρα κατά την οποία, πριν από 108 χρόνια, απελευθερώθηκε το διαμάντι της Μακεδονίας από τον 500ετή τουρκικό ζυγό και την απελευθέρωσε ο Στρατός μας με επικεφαλής τον Στρατηλάτη Διάδοχο Κωνσταντίνο ΙΒ΄ που παρέλαβε, κατ΄ απαίτησιν του άνευ όρων, από τον Τούρκο διοικητή την Θεσσαλονίκη. υπό την πρωθυπουργεία του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Η δε 28η Οκτωβρίου 1940 η ημέρα που άλλαξε το ρουν του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σήμερα στις 20:00 ζωντανά στους παρακάτω συνδέσμους:

">Δείτε το ζωντανά στο Youtube

Δείτε το ζωντανά στο Facebook

Χορηγός ζεύξης και προβολής στο διαδίκτυο LIOKOY COPY SHOP 26ης Οκτωβρίου 18 Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.