ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κάτοικος των Σερρών ξέσπασε εναντίον κυβέρνησης & ΜΜΕ για κορωνοϊό: «Εδώ πέρα γίνονται κ@ρ@γκιοζιλίκια» (βίντεο)

Κάτοικος των Σερρών ξέσπασε εναντίον κυβέρνησης & ΜΜΕ για κορωνοϊό: «Εδώ πέρα γίνονται κ@ρ@γκιοζιλίκια» (βίντεο)

Σε δύσκολη θέση έφερε τον παρουσιαστή του LIVE NEWS μια κάτοικος των Σερρών, η οποία μεταξύ άλλων κατήγγειλε δημόσια πως στα rapid tests που έγιναν στην πόλη της «φούσκωναν» τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων.

«Δεν σας τιμά το γεγονός να λέτε ανεγκέφαλους τους συμπατριώτες μας που ήθελαν σήμερα να τιμήσουν την ιστορία της χώρας μας. Στη δίκη της Χρυσής Αυγής έγινε το ίδιο. Άρα και εκείνοι ήταν ανεγκέφαλοι. Τους κάλεσε και ο Τσίπρας δημοσίως. Κάποιοι σκοτώθηκαν στον πόλεμο. Ήξεραν ότι πήγαιναν σε πόλεμο και μπορεί να πέθαιναν. Και αυτοί που βγήκαν να τους τιμήσουν, ήξεραν ότι υπάρχει ο κορωνοϊός και μπορεί να κολλήσουν», είπε και συνέχισε

«Φοράω τη μάσκα για να μη με γράψουν για το πρόστιμο. Στην καραντίνα μάσκα δεν φορούσαμε. Δεν υπήρχαν αντισηπτικά, δεν υπήρχαν γάντια. Από τον κύκλο μου κανείς δεν νόσησε. Τότε δεν νόσησε κανείς, και τώρα πρέπει να φοράμε όλοι μάσκα. Και τα μικρά παιδάκια στο σχολείο. Σαφώς και πιστεύω στον κορωνοϊό. Είναι μια γρίπη, διαφορετική. Προσέχουμε όλοι»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.