Εντυπωσιάζουν τα ευρήματα στις φυλακές Πάτρας και Μαλανδρίνου – Από μπετόβεργες μέχρι κινητά τηλέφωνα (φώτο)

Εντυπωσιάζουν τα ευρήματα στις φυλακές Πάτρας και Μαλανδρίνου – Από μπετόβεργες μέχρι κινητά τηλέφωνα (φώτο)

Για άλλη μία φορά οι έλεγχοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Πάτρας και Μαλανδρίνου έβγαλαν «λαβράκι», καθώς τα ευρήματα ήταν για ακόμη μία φορά πάρα πολλά.

Οι αστυνομικές έφοδοι στις φυλακές Πάτρας πραγματοποιήθηκαν χθες από σωφρονιστικούς υπαλλήλους με τη συνδρομή της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (Ο.Α.Ε.Ε.) και αστυνομικού σκύλου.

Οι επιχειρήσεις έγιναν σε 12 θαλάμους της Α’ Πτέρυγας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-3 μπετόβεργες,
-1 μεταλλική λάμα,
-3 κινητά τηλέφωνα,
-30 λίτρα αυτοσχέδιο αλκοολούχο παρασκεύασμα,
-2 κάρτες SIM,
-φορτιστής,

Στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, η έρευνα πραγματοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και Εξωτερικούς Φρουρούς, σε όλους τους χώρους κράτησης του Καταστήματος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-44 συσκευασίες χασίς συνολικού βάρους 49 γραμμαρίων,
-17 αυτοσχέδια μαχαίρια,
-6 αυτοσχέδια σουβλιά,
-2 λάμες σιδήρου,
-2 ξύλινα ρόπαλα,
-18 κινητά τηλέφωνα,
-2 μπαταρίες κινητών
-5 usb ακουστικά
-2 αυτοσχέδιοι μηχανισμοί τατουάζ,
-3 μοτέρ ανεμιστήρα,
-2 αυτοσχέδιες αντιστάσεις για παρασκευή αλκοόλ και
-3 τράπουλες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιοι Εισαγγελείς και οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, που διενεργούν σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.